Forums > Queenzone.com > Sorry! There has been a website error

forum rss feed
Author

pittrek user is on Queenzone.com
pittrek
Deity: 10070 posts
add to buddy list send PM

Posted: 27 May 08, 02:35 Edit this post Reply to this post Reply with Quote

Hi,
this message really starts to be annoying. Almost every second click forwards me to an error page.
Do you know what's causing the problem ? Except ASP / IIS of course

Yara user not visiting Queenzone.com

Royalty: 1430 posts
add to buddy list send PM

Posted: 27 May 08, 09:08 Edit this post Reply to this post Reply with Quote

pittrek wrote:

Hi,
this message really starts to be annoying. Almost every second click forwards me to an error page.
Do you know what's causing the problem ? Except ASP / IIS of course


If it helps comforting you, I get it too. :p


Yara
pittrek user is on Queenzone.com
pittrek
Deity: 10070 posts
add to buddy list send PM

Posted: 29 May 08, 04:58 Edit this post Reply to this post Reply with Quote

Richard Orchard wrote:

hopefully this will be pretty much cleared up now.

For those that care... Needed to recreate the indexes on my DB, plus look at the whole "connection pooling" issue on SQL SErver.

Unfortunately I got it twice today :-(
But at least this error screen is better then the asp error screen with the stack output :-)

pittrek user is on Queenzone.com
pittrek
Deity: 10070 posts
add to buddy list send PM

Posted: 29 May 08, 07:45 Edit this post Reply to this post Reply with Quote

Richard Orchard wrote:

Hi,

I get an email everytime there is an error... So, i am "suffering" with you. But, i am working through everything to reduce the errors.


Richard

Sorry to hear that :-( But thanks anyway for your work

pittrek user is on Queenzone.com
pittrek
Deity: 10070 posts
add to buddy list send PM

Posted: 02 Jul 08, 02:37 Edit this post Reply to this post Reply with Quote

Hi Richard, sorry for bothering you again, but now the edit function does not work and it causes this error again :)

Vali user not visiting Queenzone.com
Vali
Deity: 2053 posts
add to buddy list send PM

Posted: 02 Jul 08, 16:28 Edit this post Reply to this post Reply with Quote

I was about to start a new thread but will go on with this:

I want to post new pictures on my "Pittrek´s Best Of The Best artwork" thread but I can´t !

The option "upload file" is not shown now, and so for the window where you can modify the thread tittle.

Anybody noticed that ?

is it gonna be fixed ?

cheers everybody



Bring out the charge of the love brigade
Vali user not visiting Queenzone.com
Vali
Deity: 2053 posts
add to buddy list send PM

Posted: 03 Jul 08, 02:22 Edit this post Reply to this post Reply with Quote


Many thanks Richard,

just woke up and noticed that

rgrds
Vali


Bring out the charge of the love brigade
pittrek user is on Queenzone.com
pittrek
Deity: 10070 posts
add to buddy list send PM

Posted: 03 Jul 08, 04:05 Edit this post Reply to this post Reply with Quote

Richard Orchard wrote:

hi,

editing is working now.... And the upload file item should be there now...

Rich

Thank you very much for your time and work. Now the "upload file" button is everywhere, not only in the announce forum, but it's not a problem :-)

eYe user not visiting Queenzone.com

Bohemian: 382 posts
add to buddy list send PM

Posted: 03 Jul 08, 12:42 Edit this post Reply to this post Reply with Quote

I still get the error. I tried to upload a torrent, the post also contained a link to another thread. I don't know if the torrent or the link caused the error. I don't want to try it without the link, because I scare getting the error when editing the link later...

Freya is quietly judging you. user not visiting Queenzone.com
Meh.
Freya is quietly judging you.
Deity: 5913 posts
add to buddy list send PM

Posted: 03 Jul 08, 23:27 Edit this post Reply to this post Reply with Quote

It seems that one can no longer start topics, you get the old "Sorry! There has been a website error" fandango.

steven 35638 user not visiting Queenzone.com
Band ten hut!
steven 35638
Deity: 2132 posts
add to buddy list send PM

Posted: 11 Jul 08, 06:52 Edit this post Reply to this post Reply with Quote

This problem still exists. It happens when you work on blogs, open up links in the news section, and so forth. Has it gotten worse or is it just me? I mean, you can't even upload pictures onto your profile.


"Fuck today, it's tomorrow." - Freddie Mercury
Vali user not visiting Queenzone.com
Vali
Deity: 2053 posts
add to buddy list send PM

Posted: 11 Jul 08, 08:46 Edit this post Reply to this post Reply with Quote


yeah, still happens ... I´m trying to edit my artwork thread but doesn´t work


Bring out the charge of the love brigade
Lady Nyx user not visiting Queenzone.com

Royalty: 1172 posts
add to buddy list send PM

Posted: 26 Jul 08, 14:09 Edit this post Reply to this post Reply with Quote

i cant post things half the time!!


"why pay the visit when the visit is free?"
Val Lurex user not visiting Queenzone.com
Val Lurex
Deity: 2714 posts
add to buddy list send PM

Posted: 26 Oct 10, 16:22 Edit this post Reply to this post Reply with Quote

When I go "Members" > "Profile" there is a page with this text:

Sorry! There has been a website error

There has been a problem with the website.

The "cookies" you may have stored for this domain have now been cleared. This may solve the problem you experienced.

You can help us solve this problem, by telling us what happened at queen@thinkingwebsites.com.au or by using the contact form.


"I really feel like being evil tonight."