Forums > Sharing The Music - Request > Help with Womble Mpeg Wizard

forum rss feed
Author

lemonysnick123 user not visiting Queenzone.com

Bohemian: 280 posts
add to buddy list send PM

Posted: 02 Feb 09, 01:30 Edit this post Reply to this post Reply with Quote

Just got the program but when i play audio i don't hear anything.  The audio doesn't play.  Help?


Owner of the (now-deceased) lemonysnick123 Youtube Channel

pittrek user not visiting Queenzone.com
pittrek
Deity: 10072 posts
add to buddy list send PM

Posted: 02 Feb 09, 03:08 Edit this post Reply to this post Reply with Quote

Which type of audio do you have ? Do you have codecs installed ? Does it happen during fullscreen playback or always ?


lemonysnick123 user not visiting Queenzone.com

Bohemian: 280 posts
add to buddy list send PM

Posted: 02 Feb 09, 19:13 Edit this post Reply to this post Reply with Quote



pittrek wrote:

Which type of audio do you have ? Do you have codecs installed ? Does it happen during fullscreen playback or always ?


I doesn't work on wav or mp3s.  It always happens.  I am never able to hear anything.







Owner of the (now-deceased) lemonysnick123 Youtube Channel

pittrek user not visiting Queenzone.com
pittrek
Deity: 10072 posts
add to buddy list send PM

Posted: 03 Feb 09, 02:56 Edit this post Reply to this post Reply with Quote

Don't you have the volume turned off ?


lemonysnick123 user not visiting Queenzone.com

Bohemian: 280 posts
add to buddy list send PM

Posted: 03 Feb 09, 18:54 Edit this post Reply to this post Reply with Quote



pittrek wrote:

Don't you have the volume turned off ?


Not sure what you're asking but I always have the volume turned on.







Owner of the (now-deceased) lemonysnick123 Youtube Channel