Forums > Queenzone.com > Posting bug

forum rss feed
Author

thomasquinn 32989 user not visiting Queenzone.com
thomasquinn 32989
Deity: 6256 posts
add to buddy list send PM

Posted: 27 Jun 09, 05:44 Edit this post Reply to this post Reply with Quote

Whenever I post a reply, I am told that "There has been a website error" etc. However, when I look at the topic afterwards, the post has been added faultlessly. I am using Firefox 3.0.11.



Not Plutus but Apollo rules Parnassus

mr mercury user not visiting Queenzone.com
Adam who?????
mr mercury
Deity: 4631 posts
add to buddy list send PM

Posted: 27 Jun 09, 08:04 Edit this post Reply to this post Reply with Quote

Its the same in IE too


"Normally i can't dance to save my life.

But as soon as I step in dog shit, I can moonwalk better than Michael Jackson."
pittrek user not visiting Queenzone.com
pittrek
Deity: 10071 posts
add to buddy list send PM

Serry... user not visiting Queenzone.com

Deity: 8271 posts
add to buddy list send PM

Posted: 27 Jun 09, 09:41 Edit this post Reply to this post Reply with Quote

I've had the same today, using Google Chrome, seems like it happens some times, but not always.

pittrek user not visiting Queenzone.com
pittrek
Deity: 10071 posts
add to buddy list send PM

Posted: 27 Jun 09, 10:08 Edit this post Reply to this post Reply with Quote

It happened to me right now. I tried to quote a text containing a link if it helps

http://www.queenzone.com

EDIT : no, it doesn't help :-)

pittrek user not visiting Queenzone.com
pittrek
Deity: 10071 posts
add to buddy list send PM

Posted: 27 Jun 09, 10:09 Edit this post Reply to this post Reply with Quote



pittrek wrote:
It happened to me right now. I tried to quote a text containing a link if it helps

http://www.queenzone.com

Test quote with link

thomasquinn 32989 user not visiting Queenzone.com
thomasquinn 32989
Deity: 6256 posts
add to buddy list send PM

Posted: 27 Jun 09, 13:09 Edit this post Reply to this post Reply with Quote

Still happens to me.

EDIT: this time it didn't; not a minute ago (in my last post) it did.



Not Plutus but Apollo rules Parnassus