Forums > Personal > Slow ...?

forum rss feed
Author

Mrs.Taylor user not visiting Queenzone.com

Royalty: 1466 posts
add to buddy list send PM

Posted: 14 Aug 04, 16:11 Edit this post Reply to this post Reply with Quote

Is it me or is this forum suddenly slow to show up new posts? And it isn't my crappy pc at home cos it happens with the shit-hot ones at work as well.


Yes, it's me. I'm back.



I haven't lost my mind, it's backed up on a disk somewhere
Lisser user not visiting Queenzone.com
Lisser
Deity: 4794 posts
add to buddy list send PM

Posted: 14 Aug 04, 16:21 Edit this post Reply to this post Reply with Quote

i dunno hun...I've never noticed anything like that.

but how are you?

*waves*


Wo ist das kamerahhhhhhhhhhh!!!



NJ!!!























Mrs.Taylor user not visiting Queenzone.com

Royalty: 1466 posts
add to buddy list send PM

Posted: 14 Aug 04, 16:34 Edit this post Reply to this post Reply with Quote

And as soon as I post the thread, it speeds up again!

I'm fine thank you - how's yourself? :)


Yes, it's me. I'm back.



I haven't lost my mind, it's backed up on a disk somewhere
Lisser user not visiting Queenzone.com
Lisser
Deity: 4794 posts
add to buddy list send PM

Posted: 14 Aug 04, 16:55 Edit this post Reply to this post Reply with Quote

LOL...I'm fab.

:)


Wo ist das kamerahhhhhhhhhhh!!!



NJ!!!























Mayboy user not visiting Queenzone.com

Deity: 6181 posts
add to buddy list send PM

Posted: 14 Aug 04, 17:18 Edit this post Reply to this post Reply with Quote

Hellloooo there ladies ;)


"I'm going up Buchanan Street

With a box of fireworks

And two bottles of

Tizer"

Lisser user not visiting Queenzone.com
Lisser
Deity: 4794 posts
add to buddy list send PM

Posted: 14 Aug 04, 23:02 Edit this post Reply to this post Reply with Quote

hewwwooooo


Wo ist das kamerahhhhhhhhhhh!!!



NJ!!!























agneepath! 11994 user not visiting Queenzone.com

Royalty: 1132 posts
add to buddy list send PM

Posted: 15 Aug 04, 20:23 Edit this post Reply to this post Reply with Quote

yep... its slowish. It doesn't always seem to move the new posts to the top of the board... even if you click refresh.

Edit: but its worked now... but it didn't in the Queen section. Strange.